Incendiu violent la o pensiune-restaurant din Dej VIDEO

Incendiu violent la o pensiune-restaurant din Dej VIDEO
Un incendiu violent a izbucnit noaptea trecută la o pensiune-restaurant din Dej. Flăcările au distrus mansarda şi acoperişul clădirii, care au ars în totalitate.

Incendiul a izbucnit în jurul orei 2 la o pensiune-restaurant situată pe strada Bistriţei, la intrarea in Dej. La faţa locului s-au deplasat 4 autospeciale ale Detaşamentului de Pompieri Dej, care au intervenit pentru a stinge incendiul.

Intervenţia pompierilor a fost cu atât mai dificilă cu cât în zonă nu au fost găsiţi hidranţi şi a fost necesară alimentarea de la aproximativ 1 km.

Flăcările uriaşe, care au putut fi observate de la mare distanţă, au distrus în totalitate mansarda şi acoperişul construcţiei. Din fericire, incendiul nu s-a soldat cu victime, însă pagubele materiale sunt destul de mari.

Proprietara pensiunii a fost transportată la Spitalul Municipal din Dej, după ce a suferit un atac de panică.

"În jurul orei 2, Detaşamentul de Pompieri Dej a fost solicitat pentru stingerea unui incediu produs la un restaurant-pensiune, de pe strada Bistriţei din localitatea Dej. Ne-am deplasat la locul intervenţiei cu 2 autospeciale, însă incendiul se manifesta violent la acoperişul clădirii, drept pentru care au fost chemate în sprijin încă 2 autospeciale. Intevenţia a fost destul de greoaie datorită condiţiilor meteo şi lucrului la înălţime", a declarat cpt. Ovidiu Rad, comandantul Detaşamentului de Pompieri Dej.

Până la această oră, nu a fost stabilită cauza izbucnirii incendiului.

Etichete
Comenteaza