Incendiu puternic la o casă din Feleacu. Garajul s-a făcut scrum

Incendiu puternic la o casă din Feleacu. Garajul s-a făcut scrum

Pompierii s-au luptat ore bune, astă noapte, cu flăcările care au cuprins un garaj și o casă din comuna Feleacu, intervenția fiind îngreunată și din cauza vântului.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această noapte la un incendiu care a afectat un garaj și o casă în localitatea Sărădiș, comuna Feleacu.

"Apelul de urgență a fost primit în jurul orei 23:27, anunțându-se faptul că un garaj a luat foc. Imediat s-a deplasat la fața locului o autospecială, iar pompierii au constatat că incendiul se extinde și la casă. Drept urmare, au fost chemate noi forțe în sprijin, mai exact încă o autospecială cu apă și spumă, respectiv autoscara. Incendiul a distrus garajul pe o suprafață de 30 de mp și a afectat jumătate din acoperișul care avea o suprafață aproximativă de 70 mp.

Din fericire, persoanele care locuiau în casă s-au autoevacuat și nimeni nu a solicitat sprijin medical. Pompierii s-au luptat ore bune cu flăcările, intervenția fiind cu atât mai dificilă din cauza vântului", au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Potrivit pompierilor, din cercetările preliminare și discuțiile avute cu martorii de la fața locului, s-a constatat că incendiul a pornit de la un fulger care a lovit garajul.

Comenteaza