Alt INCENDIU pe strada Cantonului din Cluj-Napoca

Alt INCENDIU pe strada Cantonului din Cluj-Napoca
| Foto: Facebook - Info Trafic Cluj-Napoca

Duminică seara pompierii clujeni au intervenit din nou la un incendiu de pe strada Cantonului din Cluj-Napoca, după ce sâmbătă dimineață, în același loc au ars complet 5 barăci. 

”Pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Cluj-Napoca intervin în aceste momente cu trei autospeciale la un incendiu pe strada Cantonului. Intervenția este în dinamică, vom reveni cu detalii”, au transmis reprezentanții ISU Cluj, duminică după ora 20:00. 

”Incendiul se manifestă la două barăci, fiind localizat. Se lucrează pentru lichidare. La fața locului sunt două autospeciale de la Detașamentul 1. Pompierii au extras o butelie dintr-o baracă. Preventiv a fost trimis și un echipaj SAJ, iar până acum nimeni nu a solicitat asistență medicală. Incendiul a fost lichidat. Nu au existat victime sau persoane care să solicite asistență medicală”, au transmis în jurul orei 21:00, cei de la ISU Cluj. 

Amintim că un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă dimineață pe strada Cantonului, în urma căruia cinci barăci au distruse complet de flăcări, în timp ce pagube s-au înregistrat la alte patru locuințe improvizate de acest fel. Trei persoane au suferit atacuri de panică sâmbătă și au fost consultate de echipajele medicale, fără a fi transportate la spital. Cauza probabilă ar fi fost un scurtcircuit la instalația electrică a unei barăci.

Foto: Facebook/ Info Trafic Jud Cluj

Comenteaza