Update Video Foto Incendiu lângă o benzinărie din Cluj

Incendiu lângă o benzinărie din Cluj
Incendiu lângă o benzinărie din Cluj
Incendiu lângă o benzinărie din Cluj
Incendiu lângă o benzinărie din Cluj
Incendiu lângă o benzinărie din Cluj

Un incendiu a izbucnit luni dimineața pe strada Sobarilor din Cluj-Napoca. Hala care a luat foc se află în apropierea unei benzinării.

UPDATE: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj: "Au fost alertate trei autospeciale pentru stins incendii, în jurul orei 09:50, pentru a stinge flăcările ce au cuprins o hală, care avea depozitate diverse materiale și deșeuri.

Incendiul a fost observat relativ repede, fiind alertate imediat forțele de intervenție ale unității noastre. Intervenția promptă a pompierilor a dus la controlarea rapidă a focarelor incendiului, astfel încât focul nu s-a propagat mai departe față de limitele în care a fost găsit.

Preventiv a fost dislocat la locul incendiului și un echipaj SMURD; nu au fost persoane rănite. Intervenția pompierilor a necesitat două ore de lucru intens, având în vedere necesitatea decopertării acoperișului și a pereților halei, pentru a opri propagarea focului prin izolația pereților metalici.

Au fost distruse diverse materiale și deșeuri, depozitate pe o suprafață de 50 mp și 30 mp din acoperișul halei, construită pe structură metalică. A mai fost deteriorată și o parte din fațada halei, 15 mp. Din cercetările preliminare, se pare că focul a pornit de la o sobă cu lemne, folosită pentru încălzirea spațiului respectiv, față de care au fost amplasate necorespunzător diverse materiale combustibile".

Pompierii precizează că hala care a fost afectată de flăcări se afla la peste 70 m față de stația de comercializare a carburanților, situată pe str. Fabricii și că între cele două sunt poziționate și alte imobile. "Având în vedere că flăcările au fost controlate imediat după sosirea forțelor de intervenție și că nu a existat posibilitatea propagării acestora mai departe de hala respectivă, nu au fost necesare alte măsuri suplimentare pentru obiectivele aflate în zonă", a adăugat ISU Cluj.

____________________________________

Un incendiu a izbucnit luni la o hală din zona industrială a Clujului. La fața locului au intervenit două autospeciale pentru stins incendii. Potrivit pompierilor, incendiul a fost ținut sub control, îndeosebi datorită anunțării timpurii și a intervenției prompte.

Comenteaza