Foto INCENDIU la o pensiune din Cluj. De la ce a pornit focul

INCENDIU la o pensiune din Cluj. De la ce a pornit focul
INCENDIU la o pensiune din Cluj. De la ce a pornit focul
INCENDIU la o pensiune din Cluj. De la ce a pornit focul

Pompierii clujeni au participat luni la o intervenție pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o pensiune din localitatea Lunca Vișagului, comuna Poieni, judeţul Cluj. După cercetările preliminare efectuate la faţa locului, pompierii au stabilit cauza probabilă a incendiului. 

"Trei autospeciale pentru stins incendii au intervenit, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din comuna Poieni, pentru a stinge flăcările care au cuprins o pensiune din localitatea Lunca Vișagului.

Pompierii au fost alertați în jurul orei 11.20, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit unul dintre corpurile pensiunii, construit pe două nivele și cu amprentă la sol de cca 180 mp, cuprins în totalitate de flăcări, cu posibilitate de extindere la mai multe anexe și locuințe învecinate, iar locatarii erau ieșiți din acestea.

S-a acționat pentru limitarea și lichidarea focarelor de incendiu, mai bine de trei ore, fiind limitată propagarea acestora mai departe de limitele în care au fost găsite. Un echipaj SAJ a consultat două persoane la fața locului fără a le transporta la spital.

Cercetările preliminare au dus la concluzia că cel mai probabil incendiul a pornit de la o defecțiune a unui aparat electric din interiorul clădirii", a transmis ISU Cluj. 

Comenteaza