Video Incendiu la o casă de pe Valea Fânațelor. De la ce a pornit focul

Incendiu la o casă de pe Valea Fânațelor. De la ce a pornit focul
| Foto: ISU Cluj

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit marți dimineață la un incendiu care a afectat o casă și o anexă gospodărească în Colonia Valea Fânațelor.

Potrivit ISU Cluj, apelul de urgență a venit la ora 6:15, astfel că spre locul solicitării au plecat de urgență două autospeciale cu apă și spumă de mare capacitate, alături de o ambulanță SMURD.

Incendiul a izbucnit inițial la o anexă gospodărească și s-a extins parțial și la o casă de locuit. Intervenția echipajelor noastre a făcut ca flăcările să nu afecteze interiorul casei. Drept urmare, incendiul s-a manifestat la 60 de mp din acoperișul casei.

Pe de altă parte, anexa de 20 mp a fost distrusă în totalitate, inclusiv bunurile din interior, cum ar fi mobilier și electrocasnice.

Din fericire, în urma evenimentului nu au existat victime, iar pompierii se află încă la fața locului, pentru a înlătura efectele negative ale incendiului. Cauza probabilă a fost efectul termic al curentului electric, din cauza unei prize defecte.

Comenteaza