INCENDIU la acoperişul unei case din comuna Săvădisla / Se repetă povestea cu izolarea necorespunzătoare a coşului de fum

INCENDIU la acoperişul unei case din comuna Săvădisla / Se repetă povestea cu izolarea necorespunzătoare a coşului de fum

Salvatorii ISU Cluj au anunţat luni seara o intervenție pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit în localitatea Hășdate, cumuna Săvădisla. În ciuda avertismentelor constante ale pompierilor, şi de data aceasta incendiul ar fi izbucnit tot din cauza izolării necorespunzătoare a coşului de fum.

Pompierii din cadrul Gărzii Băișoara și a Detașamentului Turda au intervenit luni seara pentru stingerea flăcărilor care au cuprins acoperișul unei case de locuit situată în localitatea Hășdate, comuna Săvădisla.

La fața locului au fost alocate două autospeciale de stins incendii și un echipaj SMURD. Nu au fost persoane care să solicite consult medical în urma acestui eveniment, iar intervenția pompierilor a împiedicat extinderea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite.

În ciuda avertismentelor constante ale pompierilor, şi de data aceasta incendiul ar fi izbucnit tot din cauza izolării necorespunzătoare a coşului de fum.

"Focul s-a manifestat în jurul hornului pentru evacuarea fumului, pe o suprafață de aproximativ 3mp, iar cercetările preliminare au arătat că incendiul a pornit de la faptul că acesta era izolat necorespunzător față de materiale combustibile", a transmis ISU Cluj. 

 

Comenteaza