Update Incendiu într-o localitate din Cluj. Trei barăci, cuprinse de flăcări

Incendiu într-o localitate din Cluj. Trei barăci, cuprinse de flăcări
| Foto: isu cluj

Un incendiu s-a produs, în urmă cu puțin timp, în localitatea clujeană Vultureni. ISU Cluj a intervenit. 

Pompierii din Cluj-Napoca intervin în aceste momente pentru a stinge un incendiu care a cuprins trei barăci din localitatea Vultureni.

“La fața locului se deplasează 2 autospeciale de stins incendii”, a transmis ISU Cluj.

Din fericire, până acum nu sunt anunțate persoane care să solicite consult medical. 

UPDATE: Pompierii clujeni au oferit noi informații legate de incendiul produs astăzi în localitatea Vultureni. Echipele de salvare au găsit la fața locului două barăci care ardeau.

"La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stins incendii, unde au găsit acoperișul unei barăci cuprins de flăcări și care ajunsese și la cea de-a doua baracă. Până la sosirea pompierilor localnicii au intervenit cu mijloace de primă intervenție pentru a împiedica extinderea flăcărilor. Nu au fost persoane care să solicite consult medical în urma acestui eveniment.

Incendiul a fost lichidat în aproximativ 15 minute după sosirea forțelor de intervenție, fiind evitată propagarea acestuia mai departe de limitele în care a fost găsit. În urma cercetărilor preliminare a rezultat faptul că focul a pornit de la coșul de fum izolat necorespunzător față de materiale combustibile", a transmis ISU Cluj.

Comenteaza