Incendiu în Nireş. Focul era să cuprindă două locuinţe FOTO/VIDEO

Incendiu în Nireş. Focul era să cuprindă două locuinţe FOTO/VIDEO
Un incendiu de vegetaţie a izbucnit în această după-masă în localitatea clujeană Nireş. Se pare că focul a pornit de la nişte copii.

La ora 16:25, pompierii dejeni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit în localitatea Nireş. Mai multe căpiţe cu fân au luat foc, iar flăcările s-au extins cu repeziciune. Intervenţia pompierilor a fost una dificilă pentru că vâlvătaia putea cuprinde în orice clipă cele două case din apropiere. "Am fost în casă, am auzit că cineva zbiară. Când am ieşit am văzut că e foc. M-am speriat destul de tare", a explicat o femeie, a cărei casă a fost la un pas să fie înghiţită de flăcări.

Un sătean a povestit că fânul care s-a făcut scrum a aparţinut unei familii de surdo-muţi, care are 3 copii. "Fierbea casa acolo, flăcările erau la 5 metri; erau până în vârful casei. Nu ştiu care e legea, la ce distanţă e voie să pună fânul de casă", a povestit acesta.

"Detaşamentul de Pompieri Dej a intervenit cu două autospeciale pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit de furaje în localitatea Nireş. Intervenţia a fost grea fiindcă era pericol de extindere la două case aflate în imediata apropiere a incendiului. Din primele cercetări făcute asupra locului, cauza incendiului este jocul copiilor cu focul", a declarat plutonier major
Octavian Cătălişan, şeful Gărzii de Intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dej.

 

Etichete
Comenteaza