INCENDIU în Cluj-Napoca: O anexă gospodărească s-a făcut scrum. 2 porci au murit în flăcările întețite de vântul puternic

Pompierii clujeni au anunțat marți seara o intervenție la un incendiu care a distrus o anexă gospodărească și a ucis doi porci pe strada Augustin Maior din Cluj-Napoca. Flăcările au fost întețite de vântul puternic. 

”Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit pentru a stinge un incendiu care a distrus o anexă gospodărească situată pe strada Augustin Maior din Cluj-Napoca.

Apelul de urgență a venit la ora 17:56, iar pentru misiune a fost mobilizată inițial o autospecială cu apă și spumă.

Odată ajunsi la fața locului, pompierii au constatat că incendiul se manifesta generalizat pe o suprafață de aproximativ 500 mp. Astfel, a fost chemată în sprijin încă o autospecială.

Intervenția a fost cu atât mai dificilă întrucât anexa era una improvizată, construită din materiale ușor inflamabile, în vreme ce vântul a favorizat propagarea flăcărilor.

În paralel cu acțiunile de stingere, pompierii au eliberat 6 porci din anexa gospodărească. Din nefericire, 2 porci nu au putut fi salvați. Pe de altă parte, nu au existat persoane care să solicite sprijin medical”, a anunțat ISU Cluj. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

Comenteaza
loading...