Video Foto INCENDIU în Cluj-Napoca: A ars o rampă de sortare a deșeurilor din zona Pata Rât. De unde a pornit focul

INCENDIU în Cluj-Napoca: A ars o rampă de sortare a deșeurilor din zona Pata Rât. De unde a pornit focul
INCENDIU în Cluj-Napoca: A ars o rampă de sortare a deșeurilor. De unde a pornit focul
INCENDIU în Cluj-Napoca: A ars o rampă de sortare a deșeurilor. De unde a pornit focul

Pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Cluj-Napoca au intervenit în marți, 26 iulie după-amiază pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două anexe și deșeuri depozitate pe o suprafață de cca 300mp în zona străzii Platanilor din municipiul Cluj-Napoca.

Au fost afectate două barăci și diverse deșeuri pe o suprafață de cca 50mp. Pompierii au reușit să împiedice propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite.

La fața locului au acționat trei autospeciale de stins incendii, sprijinite de două autocisterne ale companiei de apă și un utilaj al operatorului economic care deținea rampa de sortare a deșeurilor.

Operațiunile pentru stingerea incendiului au durat cca trei ore și au presupus stingerea flăcărilor și a focarelor din interiorul masei de deșeuri.

Au fost distruse acoperișurile a două anexe cu funcții administrative în interiorul operatorului economic cu o suprafață de cca 20mp.

Intervenția a împiedicat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite, iar cauza probabilă a fost autoaprinderea deșeurilor depozitate în rampă, a transmis ISU Cluj. 

Sursa video: Raul Marginean - postare pe Facebook Info Trafic Cluj-Napoca 

Comenteaza