Încă un pas şi ar fi dat bot în bot: "nesimţirea şi tupeul fac o echipă de invidiat" VIDEO

Încă un pas şi ar fi dat bot în bot:
Şofatul prin Cluj-Napoca se dovedeşte a fi de multe ori o cursă cu obstacole. Fie că e vorba de un pieton grăbit sau de un şofer nesimţit, nervii conducătorilor auto sunt constant întinşi la maxim.

Traficul din primele ore ale dimineţii, când toţi se grăbesc să-şi lase copiii la şcoală sau să ajungă la locul de muncă este, fără îndoială, cel mai enervant. Bineînţeles, răbdarea şoferilor este testată adesea de alţi "colegi" de volan, care se cred stăpânii şoselelor.

Un astfel de caz a fost postat recent de un utilizator al site-ului trafictube.ro, care era la un pas să fie lovit de proprietarul unui autoturism care a forţat întrarea pe banda sa de circulaţie, fără să se asigure.

Filmat pe strada 21 Decembrie, în dreptul trecerii de pietoni de lângă clădirea de birouri cel mai recent ridicată, clipuleţul surprinde un autoturism care iese brusc din spatele unui troleibuz oprit în staţie, ajunge la câţiva centimetri distanţă de maşina autorului filmării, după care îşi continuă nestingherit trecerea.

"Nesimţirea şi tupeul fac o echipă de invidiat [...] Merci că mă laşi să încep ziua cu voie bună", a comentat utilizatorul site-ului.

Comenteaza