Încă mai sunt focare care ard mocnit la hala din Dej. Pompierii au rămas toată noaptea pe baricade

Încă mai sunt focare care ard mocnit la hala din Dej. Pompierii au rămas toată noaptea pe baricade

Pompierii continuă să intervină pentru a stinge focarele active rămase în urma incendiului puternic de la Dej, de joi, izbucnit la hala unei fabrici de cauciucuri.

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au supravegheat și au refulat apă pe tot parcursul nopții în zona incendiului care a distrus hala din municipiul Dej.

Potrivit ISU Cluj, în momentul de față se mai acționează la fața locului cu o autospecială de stins incendii și o motopompă pentru lichidarea focarelor care mai ard izolat, sub părțile prăbușite din structura halei.

Incendiul a izbucnit joi la prânz și a afectat acoperișul și pereții halei fabricii. În urma arderilor s-a degajat un fum gros, iar autoritățile au transmis un mesaj de avertizare prin sistemul Ro-Alert către terminalele mobile din Dej și localitățile limitrofe, prin care îndemnau oamenii să închidă ușile și ferestrele, să astupe gurile de aerisire și să oprească funcționarea instalațiilor de ventilație sau climatizare (vezi Incendiu de proporții la Dej. Arde hala unei fabrici de cauciucuri).

Comenteaza