În spatele gratiilor pentru că au furat bani şi bijuterii. Dauna este de 290.000 lei

În spatele gratiilor pentru că au furat bani şi bijuterii. Dauna este de 290.000 lei
Patru clujeni au fost identificaţi ca fiind autorii jafului comis în noaptea de 19 spre 20 decembrie 2011, dintr-o societate comercială de pe strada Horea. Trei dintre aceştia se află în arest preventiv la IPJ Cluj, iar un altul nu are voie să părăsească localitatea pe o durată de 30 de zile.

Bogdănel L., de 18 ani, din Baciu, Laszlo B., de 24 ani, din Cluj-Napoca, Tudor R., de 32 ani, din Baciu şi Iulian B.,de 42 ani, din Cluj-Napoca au pătruns în sediul unei societăţi comerciale de pe strada Horea de uned au furat suma de 6.575 lei şi cantitatea de aproximativ 2.600 grame bijuterii din aur. Prejudiciul cauzat se ridicăla suma totală de 290.000 lei.

Judecătoria Cluj-Napoca a emis mandate de arestare preventivă pe o durată de 29 zile pe numele a trei dintre suspecţie, aceştia fiind depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J.Cluj, iar împotriva lui Bogdănel L. s-a luat măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pe o durată de 30 zile. 

Cei patru sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Un alt bărbat, de 27 de ani, din Sălaj, a fost indentificat ca fiind suspectul furtului comis în 12 decembrie 2011 când acesta a pătruns într-o locuinţă situată pe strada Regele Ferdinand, dându-se drept angajat al Casei de Pensii, iar din interior, profitând de neatenţia victimei a sustras suma de 800 lei.

Suspectul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de furt.

 

 

Etichete
Comenteaza