Te dai jos din autobuz direct în ghena de gunoi

Te dai jos din autobuz direct în ghena de gunoi

În Floreşti, dacă circuli cu autobuzul (ceea ce ar fi indicat, la cât trafic pompează comuna spre şi dinspre Cluj-Napoca), rişti să te dai jos direct în ghena de gunoi, amplasată tocmai în staţia CTP. 

"Nu folosesc des transportul in comun! Dar oare e aşa complicat să gândeşti puţin în comuna asta?", scrie un floreştean pe pagina de Facebook Trăiesc în Floreşti - Cluj. 

Oamenii spun că ar fi vorba de nepăsare în acest caz. "Când îți pasă de comunitate se vede... nu e greu să muți stația puțin mai sus sau ghena…" Alţi floreşteni spun că ar fi şi mai complicată descinderea din mijlocul de transport în comun în cazul  în care mai ai un copil în cărucior după tine: "E și mai distractiv când ai cărucior".  

Însă problema ar fi una la nivel de comună, nu doar în locaţia postată pe Facebook. "Aşa e tot Floreştiul... Foştii primari au autorizat bloc în bloc, fără spaţii verzi, iar ghenele au fost doar pe hârtie, încă ce frumos desenate şi la distanţă de locuinte.....

Trotuare aproape deloc sau foarte înguste. Nu au gândit ăştia loc de stații de bus, deja sunt un lux. Ani în urmă pe aci se dădea unu cu tractoru'....", adaugă cineva în comentariile de sub poza cu staţia CTP. 

Oamenii spun că una din cele două ar trebui mutată. Ori staţia, ori  ghena. "Nici să ne coborâm din autobuz direct în ghenă nu e tare mișto :)))". 

Dar se pare că în altă parte, tot în Floreşti, e şi mai "mişto", ghena fiind amplasată direct pe trotuar, iar oamenii fiind nevoiţi să o ocolească ieşind pe şosea!!! "Pe Șesul de Sus au amplasat o ghenă pe trotuar și ești nevoit să o ocolești ieșind în șosea", mai scrie cineva pe grupul de Facebook. 

E drept că primarul Bogdan Pivariu e la cârma comunei doar de un an, însă oamenii aşteaptă ca el să se implice mai mult pentru a repara măcar unele dintre greşelile făcute de vechile administraţii. 

Comenteaza