În Cluj, ca-n Vestul Sălbatic! Invazie de cai pe Drumul European 60

În Cluj, ca-n Vestul Sălbatic! Invazie de cai pe Drumul European 60
Opt cai frumoși la Banca Transilvania, în Florești | Foto: Nicu Mihai Caraian

Opt cai au fost suprinși sâmbătă pe Drumul European nr. 60, între Florești și Cluj-Napoca. În această săptămână cabaline au fost fotografiate pe când rumegau iarba din sensul giratoriu de la hipermarketul Cora.

"Grijă mare, pe strada Avram Iancu în Florești, lângă Banca Transilvania", a semnalat un membru al grupului de socializare Info Trafic Jud. Cluj. Evenimentul a fost viu comentat de internauți.

"Sunați la 112. Spuneți că sunt pe carosabil și e pericol de accident. Eu am sunat duminica trecută. Le-am cerut să îmi facă legătura cu Poliția Floresti și în scurt timp a venit un echipaj", "Este păcat ca nu există legi care să îi confiște, iar proprietarii să fie amendați usturător", "După ce o să vezi un accident de mașină cu un cal scăpat liber îți schimbi părerea, asta dacă mai scapi cu viața", "Proprietarul dacă îl găsești nu îți va plăti mașina. Exact la fel cum se umblă și cu caruța cu calul, intră în tine, îți distrug masina și nu li se întâmplă nimic, eventual o amenda pe care nu o vor plati niciodată, va spun din propria experiență".

Miercuri după-amiază, șoferii aflați în trafic au avut surpriza de a se întâlni cu câțiva cai care pășteau iarba și florile plantate într-un sens giratoriu din cartierul Grigorescu.

Cei care au postat imaginile cu caii din sensul giratoriu de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, în intersecția care duce spre complexul Cora, spun că aceștia erau liberi și pășteau liniștiți pe rondoul cu flori.

VEZI La păscut de flori, în sensul giratoriu

 

Comenteaza