În ce ordine vor intra în concurs reprezentanţii României la Eurovision

În ce ordine vor intra în concurs reprezentanţii României la Eurovision
Ilinca şi Alex Florea, reprezentanţii României la Eurovision 2017, vor intra sâmbătă seară în Marea Finală a concursului muzical, în a doua parte a show-ului, pe poziţia 20, show-ul fiind transmis în direct începând cu ora 22:00 pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online pe TVR+.

Ordinea intrarii in concurs a celor 26 de finaliste Eurovision 2017 este:

1. Israel
2. Polonia

AdvertismentAdvertisment
3. Belarus
4. Austria
5. Armenia
6. Olanda
7. Moldova
8. Ungaria
9. Italia
10. Danemarca
11. Portugalia
12. Azerbaidjan
13. Croatia
14. Australia
15. Grecia
16. Spania
17. Norvegia
18. Marea Britanie
19. Cipru
20. Romania
21. Germania
22. Ucraina
23. Belgia
24. Suedia
25. Bulgaria
26. Franta

Clujeanca Ilinca şi Alex Florea vor cânta în Marea Finală Eurovision Song Contest. Reprezentanţii României au trecut cu bine de semifinala de joi seară.

„Ce a fost mai uşor a trecut. Greul abia acum începe, căci presiunea finalei şi sprijinul fanilor ne obligă să facem o figură frumoasă în Marea Finală", sunt cuvintele lui Alex Florea, după anunţarea rezultatelor semifinalei. „Mă simt extraordinar. Am reuşit să ne calificăm în Finală, unde vom fi câştigători, indiferent de locul pe care ne vom clasa. Important este să cântăm cel puţin la fel de bine cum am făcut-o în această seară, pentru a nu-i dezamăgi pe cei care ne-au susţinut pe parcursul acestei călătorii minunate", a declarat solista din Cluj la finalul spectacolului.

 

Etichete
Comenteaza