Implică-te şi dăruieşte: campanie de donaţie de cărţi

Implică-te şi dăruieşte: campanie de donaţie de cărţi
Biblioteca Judeţeană “Octavian Goga” Cluj dă startul unei campanii de donaţie de cărţi, materiale audio-video şi jucării noi, parte a programului pilot „Implică-te şi dăruieşte. Fii voluntar!”.

Donaţiile vor fi folosite în scopul creării unor minibiblioteci în interiorul instituţiilor de tipul centrelor de plasament, centrelor pentru vârstnici şi a spitalelor. În acest fel, biblioteca urmăreşte să faciliteze accesul liber la lectură şi la recreere tuturor membrilor comunităţii.

Punctele de primire a donaţiilor sunt organizate la Sediul Central al Bibliotecii Judeţene „Octavian Goga", de pe Calea Dorobanţilor nr. 104, precum şi la filialele „Traian Brad", situată pe str. Izlazului nr. 18, Zorilor, de pe str. Observatorului nr. 1, şi Kogălniceanu, amplasată la nr. 7 al străzii omonime.

Proiectul face parte din programul naţional „Raftul cu iniţiativă - Dezvoltarea de programe de voluntariat în biblioteci", desfăşurat în perioada mai 2014 - iunie 2015 de Pro Vobis, Centrul Naţional de Resurse pentru Voluntariat, în parteneriat cu Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România (ANBPR), care este finanţat prin Granturile SEE 2009-2014.

Comenteaza