Foto Imobiliare à la Cluj! Garsonieră de 16 mp cu toaleta în dulap, la 52.000 de euro / „Problemă mare noaptea dacă greșești dulapul”

Piața imobiliară din Cluj-Napoca ne surprinde cu un nou episod din seria „garsoniere mici la prețuri mari”.

Proprietarii de apartamente din Cluj-Napoca continuă spectacolul ridicol al prețurilor exorbitante pe care le cer pentru niște spații foarte mici.

De data aceasta, o garsonieră, cu baia în dulap, postată pe rețelele de socializare, a stârnit reacțiile oamenilor. Imobilul are o suprafață utilă de 16 mp și e scos la vânzare la prețul de 52.000 euro. Raportat la suprafața garsonierei, prețul pe metrul pătrat este de 3.250 de euro.

După cum se vede în imagini, la intrarea în imobil, pe partea dreaptă, se află o măsuță cu o chiuvetă, iar în loc de aragaz și cuptor se află o fripteuză.

În aceeași încăpere, pe partea stângă, se află o canapea care ar fi, de fapt, „dormitorul” și un dulap de haine lângă aceasta.

Nu în ultimul rând, pe partea dreaptă se află două uși de tip lamelar, luate probabil de la un dulap, iar în spatele ușilor se află baia. Ușile sunt de acest tip pentru a permite aerisire, pentru că în baie nu există geamuri sau ventilatoare.

Imobil à la Cluj! Garsonieră de 16mp cu o canapea și o toaletă în dulap, la o preț exagerat / „Problemă mare noaptea dacă greșești dulapul”

Proprietarul se laudă că garsoniera cu privina este foarte aproape de centrul Clujului, probabil acesta fiind și motivul sumei exorbitante solicitate la vânzarea imobilului.

Reacțiile oamenilor care s-au amuzat pe seama garsonierei nu au întârziat să apară:

  • „Problemă mare noaptea daca greșești dulapul”;
  • „În descriere apare confort 1. Nu îndrăznesc să îmi imaginez cum o fi confortul 2 aplicând aceleași standarde..”;
  • „Genial! Buda cu ușa lamelara, probabil pentru aerisire direct în cameră, în direcția canapelei”;
  • „Finisat Lux! Nu bate, nu troncăne…”;
  • „Se vinde și metri pătrați din dulap ?”.
Comenteaza