Video Imagini inedite cu judecătorul Cristi Dănileț. Magistratul clujean, demonstrație de mânuire a nunchakului pe plajă

Imagini inedite cu judecătorul Cristi Dănileț. Magistratul clujean, demonstrație de mânuire a nunchakului pe plajă

Judecătorul clujean Cristi Dănileț a făcut o demonstraţie de mânuire a nunchakului la malul mării.

Judecătorul a postat pe pagina sa de Facebook două filmulețe în care apare în bustul gol pe o plajă din Balcic, Bulgaria,  în timp ce face o demonstrație de mânuire a nunchakului.

"Nunchaku este una din armele japoneze utilizate in artele martiale. La origini era un obiect folosit în gospodărie pentru separarea boabelor de orez de pe tulpină. Cum ocupanții au interzis locuitorilor din Okinawa să poarte arme, aceștia au învățat să se apere cu ce aveau voie să folosească.
În România este considerat o armă albă. Purtarea sa în mijloacele de transport în comun, școli, cluburi, parcuri de distracții sau pe stadioane este infracțiune", a scris Cristi Danileț pe pagina sa de Facebook.

Acestea nu sunt singurele imagini postate de judecător în timp ce practică artele marțiale. "Anii au trecut, dar pasiunea a rămas", a scris magistratul în dreptul unui alt videoclip în care execută exerciții.

Comenteaza