Video Imagini ciudate la Râmnicu Vâlcea: Un „tanc” a făcut ravagii pe bulevard. Accidentul, produs în timpul filmărilor unui videoclip cu Dani Mocanu

Imagini ciudate la Râmnicu Vâlcea: Un „tanc” a făcut ravagii pe bulevard. Accidentul, produs în timpul filmărilor unui videoclip cu Dani Mocanu
| Foto: Tik-Tok - Dani Mocanu

Viteazul „soldat” Dani Mocanu se afla deasupra unui vehicului militar care a lovit două mașini parcate pe un bulevard din Râmnicu Vâlcea. Amenda primită este între 580-725 de lei.

Un vehicul care se credea că a fi inițial un tanc de luptă a lovit două mașini parcate pe un bulevard din Râmnicu Vâlcea, iar după câțiva metri, „tancul” a oprit, conform publicației Săptămâna în Oltenia, citată de Digi24.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au precizat faptul că vehiculul este unul de tip istoric, înmatriculat în Anglia şi cu drept de a circula pe drumurile publice.

„Nu este vorba de un autovehicul de armată, ci de un autovehicul istoric, înmatriculat în Anglia şi condus de un cetăţean român cu permis de conducere de Marea Britanie. Acesta va fi sancţionat cu amendă între 580-725 de lei, pentru efectuarea unor activităţi de natură de a distrage în mod periculos atenţia în timpul mersului. Nu au fost constate alte nereguli”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Georgiana Stancu, pogrivit Agerpres.

Martori oculari au afirmat că în momentul producerii incidentului se filma un videoclip al lui Dani Mocanu, cântăreţ de manele, acesta fiind de altfel şi el surprins în câteva fotografii făcute la faţa locului. Acesta a declarat faptul că nu el conducea, iar proprietarul vehiculului ar fi încercat să evite un copil şi astfel a lovit cele două autoturisme.

„Eu eram în acel tanc. Am fost toată ziua cu tancul respectiv la o mică plimbare prin Râmnicu Vâlcea. Am fost să realizez un videoclip în oraşul respectiv. Din păcate am făcut şi un mic accident, după cum aţi văzut în filmarea respectivă. Ceea ce vreau să subliniez este că oamenii sunt răi. Imediat cum au văzut că am atins acolo în parcrea respectivă două maşini, imediat au postat şi au susţinut că eu conduceam. Nu conduceam eu. Pur şi simplu eu eram deasupra tancului, iar la volan se afla proprietarul tancului. Omul din câte am văzut eu, a evitat un copilaş care îmi făcea poze. Erau oameni care făceau poze, să îl vezi pe Dani Mocanu cu un tanc prin Râmnicu Vâlcea, nu vezi în fiecare zi. Au scos telefoanele şi au început să filmeze şi încercând să evite un incident mai neplăcut, omul a tras de volan şi asta este, a atins două maşini în parcare. A vrut să evite un copilaş. Am vorbit cu proprietarii maşinilor, s-a rezolvat. A fost o înţelegere la faţa locului. Am sunat şi noi la poliţie, am informat de cele întâmplate, dar proprietarii s-au înţeles între ei. Legat de videoclip, rămâneţi aproape pentru că veţi vedea ceva ce nu aţi mai văzut în România", a spus Dani Mocanu pentru observatornews.ro.

În imaginile din cliupul postat pe Tik-Tok de către Dani Mocanu se observă cum acesta susține din vârful „tancului” că este și a fost mereu „la înălțime”.

Comenteaza