Video Cum a ajuns un clujean la un milimetru de moarte, cât pe ce să fie spulberat de tren

Cum a ajuns un clujean la un milimetru de moarte, cât pe ce să fie spulberat de tren
| Foto: captura video

Imaginile cu mașina care trece milimetric pe lângă tren, după ce nu a respectat semnalele acustice şi luminoase, au fost surprinse miercuri seara la trecerea la nivel cu calea ferată din Jucu.

Poliția Cluj a postat imaginile surprinse de camera de monitorizare a CNCFR - Sucursala Cluj, la trecerea la nivel cu calea ferată din Jucu Herghelie, în care se vede cum șoferul unei mașini ignoră semnalele luminoase și acustice și pătrunde pe calea ferată, unde este surprins de tren. Clujeanul, un tânăr de 20 de ani din Cluj-Napoca, a scăpat de moarte ca prin urechile acului.

Iată mesajul integral postat de polițiștii clujeni:

<<ATENȚIE LA TREN!

,,Doamne-Ți, mulțumesc!” Acesta a fost primul gând al tânărului șofer după ce a reușit să scape fără nicio zgârietură în urma acestui eveniment.

În seara zilei de 4 decembrie 2019, tânărul în vârstă de 20 de ani, din Cluj-Napoca, se întorcea de la muncă, din Jucu, iar o clipă de neatenție putea să-l coste viața.

La trecerea la nivel cu calea ferată din Jucu Herghelie, acesta nu a respectat semnalele luminoase și acustice, fiind surprins în gabaritul căii ferate de trenul care circulația pe relația Cluj-Bistrița Nord.

Cel în cauză ne-a mărturisit că, de-a lungul timpului, a tratat toate lucrurile cu responsabilitate; nu a mai avut niciodată un eveniment rutier. Însă, ne-a relatat că, în acel moment, atenția îi era distrasă de convorbirea telefonică pe care o purta.

Acum, îl încearcă sentimente contradictorii. E supărat că a predat permisul de conducere pentru 90 de zile, însă e bucuros că se află printre noi.

Mașina se repară, permisul se redobândește. Tânărul își va petrece sărbătorile alături de cei dragi. Suntem convinși că experiența prin care a trecut îl va ajuta să prețuiască mai mult viața și să fie și mai responsabil decât a fost până acum>>.

Comenteaza