Iluminatul festiv va fi pornit deseară la Cluj-Napoca. Licurici în Iulius Parc

Iluminatul festiv va fi pornit deseară la Cluj-Napoca. Licurici în Iulius Parc

Iluminatul festiv de Crăciun din centru și din cartiere va fi pornit deseară la Cluj-Napoca.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Luminițele de Crăciun au fost montate în 36 de locații din municipiul Cluj-Napoca: Strada Petru Maior, Calea Moților, Napoca, bd. Eroilor, Emil Isac, Memorandumului, Piața Ștefan cel Mare, Piața Unirii, Piața Mihai Viteazu, Parc Simion Bărnuțiu, Parcul Farmec, Azilul de bătrâni de pe 21 decembrie, Cartierul Zorilor, Regele Ferdinand. Costurile s-au ridicat la peste 1,2 milioane de lei.

Clujenii pot admira și două instalații luminoase aduse de Lights On: expoziția „Firefly Field” și răspunsul la instalația „Mi-e Dor de Tine” din Chicago, „Și mie”.

Instalația de licurici a fost aprinsă vineri, 26 noiembrie, în parcul Iulius. Instalația va putea fi admirată până în 5 decembrie și este formată din 100 de licurici interconectați care ocupă aproximativ 240 de metri pătrați în parc. De asemenea, instalația de lumină „ȘI MIE” luminează pe podul Elisabeta din Cluj-Napoca, ca răspuns la mesajul afișat în prezent în centrul metropolei Chicago „Mi-e Dor De Tine”: „Ea ne invită să ne luăm un moment de respiro, unul în care să dăm frâu liber emoțiilor și să ne lăsăm purtați de magia luminii acolo unde fizic, nu reușim să ajungem”.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza