Ice Bucket a la Cluj. Primarul Emil Boc, provocat de câţiva sportivi clujeni să îşi toarne o găleată cu apă pe cap

Ice Bucket a la Cluj. Primarul Emil Boc, provocat de câţiva sportivi clujeni să îşi toarne o găleată cu apă pe cap
Isteria Ice Bucket Challenge ajunge şi în inima Transilvaniei, după ce a făcut furori la nivel naţional şi internaţional. Din ce în ce mai mulţi oameni dau curs provocării de a-şi turna o găleată cu apă rece pe cap. Câţiva sportivi clujeni, care au răspuns deja pozitiv acţiunii, l-au provocat pe edilul-şef Emil Boc să se implice.

Ice Bucket Challenge este o campanie de donații dedicată ajutorării celor suferinzi de scleroză laterală amiotrofică și conștientizării acestei maladii, de care suferă și Stephen Hawking. Participanții sunt provocați să își verse pe cap un vas cu apă la temperatură scăzută (amestecată cu gheață). Regulile presupun ca, în 24 de ore de la primirea nominalizării, trebuie să donezi bani şi să îţi torni o găleată de apă pe cap. De preferinţă, în faţa unei camere video.

La această campanie au aderat o mulțime de personalități americane și din întreaga lume, printre care se numără Bill Gates, Lady Gaga, Oprah Winfrey, Shakira, Mark Zuckerberg.

Campania a devenit extrem de rapid populară pe întreg globul, ajungând şi în România. După ce mai multe personalităţi din ţara noastră s-au implicat în acţiune, modelul a fost preluat de sute de internauţi care au luat în serios lucrurile. Astfel, în ultimele zile, reţelele de socializare s-au umplut de filmuleţe Ice Bucket Challenge. Cum era de aşteptat, a ajuns şi la Cluj.

O companie clujeană a acceptat provocarea, fără să stea prea mult pe gânduri. O companie clujeană a dat rapid curs provocării. Iată ce a ieşit:

Clubul Sportiv Mixed Martial Arts (MMA) Transilvania, primul club de arte martiale din Cluj-Napoca specializat în arte martiale mixte, a ales de asemenea să dea curs provocării. Luptătorii MMA Cluj au ales să îl provoace şi pe primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, să doneze bani şi să îşi toarne o găleată cu apă pe cap. 

VEZI aici videoclipul celor de la MMA

Provocat de Andra, omul de afaceri Paszkany Arpad a răspuns pozitiv provocării. El şi iubita sa, Ane Feher, i-au provocat înainte de a-şi turna găleata cu apă pe cap pe Roxana Ciuhulescu şi pe angajaţii unei televiziuni clujene.

Comenteaza