Şi-a ucis bunicul pentru 10 lei şi 2 telefoane mobile VIDEO

Şi-a ucis bunicul pentru 10 lei şi 2 telefoane mobile VIDEO
Suspectul într-un caz de omor deosebit de grav a fost reţinut de poliţişti.

Poliţiştii spun că au găsit autorul crimei din comuna Câţcău, unde un bărbat de 85 de ani a fost găsit mort. Acesta e Răzvan M., de 22 de ani, din localitate.

Pentru identificarea autorului au fost mobilizate efective mărite de poliţişti de investigaţii criminale, poliţie rutieră, ordine publică, atât din mediul rural cât şi din mediul urban. Suspectul e nepot al victimei şi a declarat că în 7 decembrie, seara în jurul orei 19.30, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a deplasat la locuinţa victimei pentru a-i cere bani împrumut. La refuzul victimei, suspectul i-ar fi aplicat mai multe lovituri un cuţit la nivelul gâtului, provocând decesul victimei. Tânărul şi-a însuşit suma de 10 lei şi 2 telefoane mobile şi a părăsit locuinţa victimei închizând uşa de acces cu cheia.

M. Răzvan a fost reţinut pentru 24 ore pentru săvârşirea infracţiunilor de omor deosebit de grav şi tâlhărie, urmând să fie prezentat instanţei de judecată din cadrul Tribunalului Cluj cu propunerea de arestare preventivă.

Comenteaza