Şi-a sechestrat, bătut şi tâlhărit fosta iubită. S-a întâmplat în Floreşti

Şi-a sechestrat, bătut şi tâlhărit fosta iubită. S-a întâmplat în Floreşti
| Foto: Arhiva

Un bărbat a fost reținut de poliţiştii din comuna Floreşti pentru comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, furt calificat și tâlhărie calificată.

"În seara zilei de 11 noiembrie, un bărbat, de 33 de ani, din Florești, s-ar fi deplasat la locul de muncă al concubinei sale, unde ar fi făcut scandal și i-ar fi sustras femeii telefonul mobil, prin violență. Mai mult, acesta ar fi obligat-o pe femeia, de 22 de ani, prin constrângere fizică, să se deplaseze spre domiciliu.

Ajunși la domiciliu, bărbatul ar fi continuat să o agreseze pe femeie și i-ar fi sustras acesteia circa 300 de lei și documente de identitate. Totodată, acesta ar fi ținut-o pe femeie în locuință, împotriva voinței sale", transmite Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj. 

În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe bărbat, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, furt calificat și tâlhărie calificată. Cercetările sunt continuate.

Comenteaza