Şi-a omorât fratele cu toporul şi l-a aruncat în hazna GALERIE FOTO/VIDEO

Şi-a omorât fratele cu toporul şi l-a aruncat în hazna GALERIE FOTO/VIDEO
Crimă oribilă în localitatea clujeană Sânmartin. Un bărbat şi-a ucis fratele mai mare şi i-a aruncat cadavrul în toaleta din curtea casei. După mai bine de 3 luni, trupul bărbatului a fost găsit.

Vecinii povestesc că cei doi obişnuiau să se certe des, mai ales când fratele cel mic, în vârstă de 24 de ani venea acasă beat. În urma cu 3 luni de zile cei doi s-ar fi certat, iar tânărul şi-a ucis cu toporul fratele de 32 de ani. Ce a urmat e greu de imaginat. Bărbatul a luat cadavrul şi l-a aruncat în toaleta din curtea casei.

"Luni l-au găsit în WC. Poliţiştii au venit cu câinii. Zice că au fost oameni din sat, care au ştiut că e omorât. Şi mă-sa a ştiut. Au zis oamenii că a venit mă-sa de nu ştiu unde şi a găsit sânge în casă. I-a zis (n.r - fratelui cel mic) că merge şi-l dă la poliţie şi i-a răspuns că o omoară şi o bagă şi pe ea în WC", a povestit un bărbat din sat.

Conform vecinilor, fratele cel mic "era prăpădit, se bătea şi a bătut-o şi pe mă-sa". Întrebat unde este fratele său mai mare, criminalul le-a spus sătenilor că "e angajat la vaci cu contract de muncă". Odioasa crimă a ieşit la iveală abia ieri, când trupul neînsufleţit a fost găsit de o altă rudă.

"De la el te-ai putut aştepta la orice. Ăla vine noapte, prin spate şi odată te loveşte. N-avea rost să îţi faci de lucru cu el. Pe viaţă trebuie băgat în puşcărie", a spus un vecin, care în trecut a avut probleme cu criminalul.

Bărbatul de 24 de ani a fost arestat de către poliţişti şi riscă ani buni de închisoare pentru fapta sa.

 

Etichete
Comenteaza