Hoțul din Florești! Un tânăr a fost reținut pentru furtul mai multor unelte electrice

Hoțul din Florești! Un tânăr a fost reținut pentru furtul mai multor unelte electrice

Un tânăr din Florești a fost reținut pentru sustragerea uneltelor electrice în valoare de 7.000 de lei dintr-un imobil din localitate. Victima, o femeie de 28 de ani, a fost șocată de descoperirea neplăcută.

Poliția din Florești a reacționat prompt după sesizarea femeii și l-a reținut pe presupusul autor al furtului. Tânărul de 19 ani este acum în atenția autorităților.

Fapta nu rămâne nepedepsită: Tânărul reținut pentru furt riscă 30 de zile de arest preventiv

Tânărul suspectat de comiterea furtului se află în custodia poliției, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Justiția se pregătește să facă dreptate.

Furtul în Florești a stârnit îngrijorare în comunitate, cu oamenii devenind mai vigilenți în ceea ce privește securitatea locuințelor lor. Uneltele electrice sustrase valorează semnificativ și fac din acest caz un avertisment pentru toți locuitorii.

„La data de 18 septembrie, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr, de 19 ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În fapt, la data de 18 octombrie, polițiștii au fost sesizați de către o femeie, de 28 de ani, cu privire la faptul că în perioada 17 – 18 octombrie, persoane necunoscute ar fi pătruns, prin efracție, în imobilul acesteia din localitatea Florești, de unde ar fi sustras mai multe unelte electrice în valoare de aproximativ 7.000 de lei”, transmite IPJ Cluj.

Comenteaza