Hoţii lasă o comună clujeană fără apă curentă VIDEO

Hoţii lasă o comună clujeană fără apă curentă VIDEO
Un grup de hoţi a reuşit o performanţă greu de egalat: din cauza lor, introducerea apei curente într-o comună clujeană va fi amânată. Culmea, furtul se întâmpla chiar sub nasul sătenilor.

În mod concret, hoţii au sustras 1.200 de metri liniari de țeavă de polietilenă, în valoare de aproximativ 30.000 de lei, dintr-un depozit al companiei însărcinate cu introducerea apei curente în comuna Vad, situat în localitatea Cetan.

Conform dej24.ro, martorii susţin că furtul a avut loc în urma cu circa două-trei săptămâni, chiar sub nasul locuitorilor, care însă nu s-au gândit să alerteze autorităţile. Mai precis, în faţa depozitului a apărut o autoutilitară din care au coborât mai mulți "muncitori" care tăiau și încărcau țevile de polietilenă. Crezând că e vorba de angajaţii firmei respective, localnicii şi-au văzut liniştiţi de treabă, neştiind că asistă de fapt la comiterea unei infracţiuni.

Poliţia a fost aleratată abia marţi, când lacătul de la ușa de la intrare a fost găsit spart. La fața locului s-au deplasat polițiștii criminaliști, care au izolat zona și au început cercetările. 

Victima furtului susține că țevile sustrase, tăiate în bucăți de 6-7 metri, au fost scoase de la un bazin mai vechi, urmând să fie predate Primăriei comunei Vad în vederea extinderii proiectului de introducere a apei curente în mai multe sate ale comunei.

Oamenii legii au deschis o anchetă în caz, iar în urma cercetărilor urmează să stabilească cu exactitate modul în care au operat hoții. 

Comenteaza