Hoţii de buzunare din mijloacele de transport public, combătuţi cu o campanie de informare a clujenilor

Hoţii de buzunare din mijloacele de transport public, combătuţi cu o campanie de informare a clujenilor

Poliţiştii clujeni de la Biroul de Prevenire și Analiză a Criminalității Cluj demarează o campanie de informare a călătorilor din mijloacele de transport public din oraş cu privire la felul în care operează hoţii de buzunare şi cum se pot feri de aceştia.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Joi, 21 octombrie a.c., începând cu ora 12:30, va avea loc o acțiune a poliţiştilor ce se va desfășura pe linia informării și prevenirii furturilor din buzunare în mijloacele de transport public, a anunţat IPJ Cluj.

Acţiunea se va desfăşura în stația mijloacelor de transport public de pe strada Memorandumului, din Cluj-Napoca, direcția spre cartierul Mănăștur.

Activitatea este realizată cu ocazia demarării "Campaniei de informare și prevenire a furturilor din mijloacele de transport public", inițiată de Biroul de Prevenire și Analiză a Criminalității Cluj.

În cadrul activităților, polițiștii cu atribuții pe linia de prevenire vor veni în întâmpinarea cetățenilor pentru o informare corectă și pentru responsabilizarea acestora atunci când se deplasează în mijloacele de transport public în comun, în vederea combaterii furturilor din buzunare.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza