Hoţii au prins curaj la Cluj: au furat un câine dintr-o curte VIDEO

Hoţii au prins curaj la Cluj: au furat un câine dintr-o curte VIDEO
Trei tineri au furat un câine dintr-o curte din zona centrală a oraşului, la ora la care lumea merge la serviciu. Hoţii au fost surprinşi de două camere de supraveghere, dar poliţia nu a reuşit să-i prindă încă pe hoţi, deşi a trecut o lună de la incident. Proprietarii câinelui au pornit căutările pe cont propriu şi au făcut afişe cu hoţii, pe care vor să le lipească în oraş.

Trei tineri din Cluj-Napoca au furat un câine din rasa Beagle dintr-o curte, în timp ce zeci de oameni şi maşini treceau pe lângă ei. Furtul a avut loc la ora 7.40, în dimineața zilei de 3 aprilie. Aşa cum se vede şi în imaginile suprinse de camerele de supraveghere, hoții au așteptat ca proprietarii câinelui să plece de acasă.

Hoții nu au observat,însă, camerele de supraveghere de pe casă. Imaginile au ajuns şi la poliție, dar de o lună ancheta bate pasul pe loc.

Păgubiţii au pornit o anchetă pe cont propriu. Polițiștii nu au stat de vorbă nici cu unul dintre martori, care i-a văzut pe tineri cu câinele în brațe.

Un pui din rasa Beagle se vinde cu cel puţin 200 de euro. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Județului Cluj ne-au transmis că ancheta este în desfăşurare.

Reporter: Alin Golban
Operator: Florin Dan

Comenteaza