Hoți prinși la Căpușu pe când voiau să golească rezervorul unui tir

Hoți prinși la Căpușu pe când voiau să golească rezervorul unui tir

Polițiștii Secției 8 Rurală Huedin au surprins pe Drumul Național nr. 1 -  E60, pe în zona localității Căpușu Mare, mai multe persoane în timp ce încercau să sustragă motorină din rezervorul unui tir parcat.

„La vederea polițiștilor, persoanele au fugit, la fața locului fiind identificat un bărbat de 22 de ani din comuna Sânpaul, județul Cluj, care era conducătorul unui autoturism cu care persoanele respective se deplasau.

În autoturism polițiștii au identificat 12 canistre din plastic cu o capacitate de 25 l fiecare, 2 furtunuri de 10 m fiecare, 1 furtun de 4,5 metri, o șurubelniță și 1 levier de 80 cm”, arată Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

În urma activităților desfășurate de către polițiști, au fost identificați, în zona Căpușu Mare, doi dintre bărbații care inițial au fugit, conform Info Huedin. Aceștia au vârsta de 18 ani, respectiv 20 de ani, fiind din comunele Sânpaul și Mica, județul Cluj.

Alți doi bărbați au fost identificați și sunt căutați de polițiștii în vederea audierii. Aceștia au vârsta de 58, respectiv 16 ani, fiind din comunele Sânpaul și Mica.

În această cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la furt calificat, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal.

Comenteaza