Hoți cu haine de lux: doi tineri din București au mers la la furat la țară / Ce scuză au găsit când au fost prinși

Hoți cu haine de lux: doi tineri din București au mers la la furat la țară / Ce scuză au găsit când au fost prinși
| Foto: antena3.ro

Doi tineri din Bucureşti i-au uimit pe oamenii legii, alertaţi de angajaţii unui supermarket din Dâmboviţa, când au început să scoată zeci de produse de îngrijire personală ascunse în geci.

Tinerii, frate şi soră, au fost prinşi în flagrant, într-un supermarket din comuna Vişina, Dâmboviţa, în timp ce furau produse de îngrijire personală, relatează adevarul.ro.

Îmbrăcaţi cu geci de firmă, cu buzunare interioare special croite, cei doi indivizi au reuşit să ascundă marfă în valoare de peste 900 de lei. Cei doi au spus că au venit cu Uber-ul din Bucureşti.

Administratorii supermarket-ului i-au văzut pe camere şi au alertat poliţia. Oamenii legii i-au oprit în zona caselor de marcat şi i-au obligat să scoată tot ce aveau în buzunare, inclusiv în cele ascunse. 

Tânăra de 27 de ani le-ar fi spus poliţiştilor că a făcut acest lucru fiindcă are un copil de crescut. 

„Poliţist: Desfă geaca să o scuturăm puţin să vedem dacă mai aveţi ceva, nu punem mâna pe dvs. De ce faceţi asta?

Hoaţă: Am şi eu un copil mic acasă.

Poliţist: E corect ce aţi făcut?

Hoaţă: Normal că nu”

„O echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care poliţiştii au identificat la ieşirea din magazin două persoane, un bărbat şi o femeie, care aveau ascunse în interiorul jachetei mai multe produse pe care le-ar fi sustras din magazin”, a precizat IPJ Dâmboviţa. 

Bunurile au fost recuperate şi predate reprezentanţilor magazinului. Supermarketul din Vişina nu ar fi primul in care cei doi hoţi operează şi, cel mai probabil, asta e meseria fraţilor. 

Comenteaza