Hoț prins după șase luni de furturi de pe un șantier din Cluj-Napoca. Prejudiciul estimat, 20.000 de euro

Hoț prins după șase luni de furturi de pe un șantier din Cluj-Napoca. Prejudiciul estimat, 20.000 de euro
| Foto: Arhiva

Polițiștii au reținut un clujean de 34 de ani, care ar fi sustras aparatură și materiale în valoare de circa 20.000 de euro de pe un șantier din Cluj-Napoca.

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Cluj-Napoca, au dispus, luni, 6 iunie, reținerea pentru 24 de ore față de un bărbat de 34 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de comiterea infracțiunii de furt în formă continuată, respectiv 3 acte materiale.

"Din cercetările derulate a reieșit faptul că în perioada decembrie 2021 – mai 2022, cel în cauză ar fi sustras dintr-un șantier aflat în lucru pe raza municipiului Cluj-Napoca, unelte electrice, elemente și aparaturi folosite pentru intsalațiile de încălzire, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 20.000 de euro.

În cursul zilei de ieri, în urma activităților investigativ-operative bărbatul a fost depistat de polițiști, iar în baza mandatului de aducere a fost condus la sediul unității pentru continuarea cercetărilor, prejudiciul fiind recuperat parțial", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Etichete
Comenteaza