Hoţ piroman: nu s-a mulţumit doar să fure, a şi incendiat o anexă prădată

Hoţ piroman: nu s-a mulţumit doar să fure, a şi incendiat o anexă prădată
Un bărbat este cercetat de poliţişti atât pentru furt, cât şi pentru distrugere. El este bănuit de sustragerea mai multor bunuri din cabane şi de incendierea unei anexe.

Hoţul, un gherlean de 30 de ani, ar fi pătruns fără drept în noaptea de 30 martie - 1 aprilie în două cabane de agrement din Mintiu Gherlii, precum şi într-o anexă de vară a uneia dintre acestea. Din imobile el ar fi sustras aparate electronice şi unelte electrice, printre care o maşină de găurit, un flex şi un decupir, cauzând un prejudiciu total de circa 2.100 lei.

Mai mult, din cercetări a reieşit că anexa proaspăt prădată ar fi fost incendiată de către bărbat, după însuşirea ilicită a uneltelor electrice, valoarea pagubelor ridicându-se la 15.000 de lei. 

"După identificarea persoanei implicate, poliţiştii au recuperat bunurile sustrase, acestea fiind restituite părţilor păgubite", au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Bărbatul este cercetat, sub coordonarea unităţii de parchet competente, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere, fapte prevăzute de Codul penal.

 

Comenteaza