Harababură la Vivo Center. Noile semne de circulație dau traficul peste cap

Harababură la Vivo Center. Noile semne de circulație dau traficul peste cap
Actualele indicatoare și marcaje de la Vivo îi contrariază pe șoferi | Foto: Lenart Szabolcs

Conducătorii auto care s-au deplasat în zona complexului comercial din Florești critică felul în care se face acum circulația autovehiculelor în perimetru.

Mai mulți membri ai grupului Info Trafic Jud. Cluj susțin că pe una dintre alei s-au aplicat indicatoare de sens unic pe ambele părți, iar marcajul este și el contradictoriu, derutând astfel șoferii.

“Atenție la Vivo - indicatorul zice una, marcajul alta... (și pe partea cealaltă este indicator de sens unic), remarcă un șofer. Fotografia prezentată de către acesta a stârnit polemici între conducătorii auto.

“Legislația oare ce zice în cazul de față”, “Indicatorul este mai "important" decât marcajul, dar pe ambele capete este indicator de sens unic”, “Exact acolo am pățit azi. Noi ne-am luat după indicator”.

La Vivo Center se fac în prezent lucrări de reamenajare, atât în spațiul exterior, cât și la interior, complexul urmând să se extindă până la finele acestui an. Proiectul include atât lansarea unor branduri noi în regiune, ca Peek & Cloppenburg, cât și extinderea unor magazine importante.  

Comenteaza