Grav accident, cu cinci răniţi: un şofer a adormit la volan şi s-a răsturnat cu maşina

Grav accident, cu cinci răniţi: un şofer a adormit la volan şi s-a răsturnat cu maşina
Oboseala la volan este deosebit de periculoasă. Cinci persoane au fost rănite luni dimineaţa într-un grav accident de circulaţie petrecut după ce şoferul unui autoturism a adormit la volan.

Protagonistul evenimentului rutier a fost un tânăr de 25 ani din localitatea Voitinel din judeţul Suceava, care conducea un autovehicul pe DN 1 E60, pe raza comunei Poieni din judeţul Cluj, din direcţia Oradea. 

Ajuns la km 534+158 m, din cauza oboselii a adormit la volanul autoturismului, a intrat pe sensul opus de mers, după care a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se pe spaţiul verde în partea stângă a sensului de mers Oradea - Cluj-Napoca.

"În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, a unui bărbat de 44 ani din Rădăuţi, a unui tânăr de 26 ani din Voitinel, rănirea uşoară a doi bărbaţi de 41 şi 37 ani din Frătăuţii Noi, respectiv Vicovu de Sus, toţi din judeţul Suceava, pasageri în autoturism, precum şi avarierea maşinii, valoarea pagubelor fiind de aproximativ 9000 lei", au informat poliţiştii. 

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului.

Comenteaza