Ghinion incredibil! Abia întoarsă din spital, cu umărul în ghips, muşcată lângă casă de câinele unui vecin

Ghinion incredibil! Abia întoarsă din spital, cu umărul în ghips, muşcată lângă casă de câinele unui vecin
Incredibilul eveniment s-a petrecut la doar câţiva kilometri de Cluj-Napoca, în cea mai populată comună din ţară: Floreşti.

Doamna Rozsa a trăit toată viaţa în Cluj-Napoca, însă după pensionare s-a mutat în comuna natală, Floreşti, unde şi-a încropit o gospodărie frumoasă. Pe data de 1 iulie, neatentă, aceasta a alunecat pe scări în propria casă şi s-a ales cu umărul deplasat şi mâna fracturată în două locuri.

La Clinica de Ortopedie din Cluj-Napoca medicii au supus-o pe femeie la o operaţie dificilă, pe parcursul căreia i-au fixat pe partea superioară a braţului o tijă lungă de 32 de centimetri. Apoi, după o săptămână de spitalizare, pe data de 8 iulie, au trimis-o să se trateze acasă.

Însă ajunsă la Floreşti, ceasul rău! La numai câteva ore de la externare, femeia a fost atacată şi muşcată, destul de serios, chiar lângă casa ei, de câinele dintr-o rasă nedefinită a unui consătean.

„Am ieşit pe stradă şi m-am pomenit în faţa mea cu un bărbat care se plimba cu un câine legat cu o sfoară. La un moment dat numa` văd cum bărbatul - din motive care-mi scapă - îi dă drumul şi mă trezesc cu animalul pe mine. M-a muşcat, culmea, chiar de braţul bolnav, însă în partea inferioară, de antebraţ!", mărturiseşte posomorâtă femeia.

Proprietarul câinelui - povesteşte ea - a dus-o de urgenţă la Cluj-Napoca, la UPU, şi apoi la Clinica de Boli Infecţioase, unde medicii i-au administrat o injecţie cu ser antitetanic.

"Acum habar n-am ce va urma, fiindcă mi s-a spus că urmează să-mi administreze şi antirabicul, dar numai după ce se prezintă şi domnul respectiv cu câinele şi cu fişa lui medicală", explică doamna Rozsa.

Ea spune că va merge "la lege" fiindcă bărbatul - spune ea - se mulţumeşte să "facă pe prostul" şi să dea dintr-un colţ într-altul, spunând "scuzaţi-mă" - şi atât. 

După ce-au consultat-o pe femeie, medicii legişti clujeni i-au recomandat acesteia 14 zile de îngrijiri medicale.

Comenteaza