Ghinion de hoţ: a furat un telefon şi a fost imobilizat pe loc de două femei

Ghinion de hoţ: a furat un telefon şi a fost imobilizat pe loc de două femei
Un hoţ a fost dat pe mâna poliţiştilor de către două femei, după ce ar fi furat telefonul mobil al uneia dintre ele de pe masa unei terase din centrul Clujului.

Hoţul credea că poate să profite de câteva clipe de neatenţie şi a sustras un telefon mobil. Nu şi-a calculat prea bine fapta, întrucât a fost imobilizat după doar câteva minute. Tânărul, în vârstă de 21 ani a fost reţinut fără să opună rezistenţă de către două femei din municipiul Cluj-Napoca, una dintre acestea fiind proprietara telefonului mobil în valoare de aproximativ 2.400 lei.


Poliţiştii au stabilit că telefonul s-ar fi aflat pe masă, în faţa proprietarului, iar persona bănuită ar fi încercat să distragă atenţia acesteia folosind un ziar. În momentul de faţă, oamenii legii cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Poliţia Clujeană mulţumeşte celor două persoane care au ajutat la prinderea bărbatului pentru spiritul civic de care a dat dovadă şi pentru contribuţia activă adusă în procesul de descurajare a acestui gen de fapte. Chiar dacă pentru unii spiritul civic înseamnă a-ţi „pierde" timpul cu declaraţii la poliţie, nu trebuie să uităm faptul că mâine fiecare din noi poate fi cel care are nevoie de ajutorul celor din jur, transmit reprezentanţii IPJ.

Comenteaza