George Michael, superstarul pop, a murit la vârsta de 53 de ani

George Michael, superstarul pop, a murit la vârsta de 53 de ani
Starul pop britanic a a decedat duminică la locuința sa din Goring, comitatul Oxfordshire, la 53 de ani.

Cauza morţii artistului ar fi fost insuficienţa cardiacă, potrivit managerului cântăreţului, Michael Lippman, citat de Press Association.

Poliţiştii anchetează moartea lui George Michael drept "neaşteptată, dar nu suspicioasă", mai relatează aceeaşi sursă, citată de CNN.Poliţia a declarat că Serviciul de Ambulanta South Central a fost chemat la o proprietatea sa din Goring în Oxfordshire la 13:42 GMT (15:42 ora României). Ulterior, Poliţia a anunţat că nu au existat circumstanţe suspecte.

Într-o declaraţie, impresarul lui George Michael a spus: "Este mare tristeţe, confirmăm că fiul nostru iubit, frate şi prieten, George a trecut în nefiinţă acasă după perioada de Crăciun".

Michael, care s-a născut Georgios Kyriacos Panayiotou, a vandut mai mult de 100 de milioane de albume de-a lungul unei cariere care acoperă aproape patru decenii.

La inceputul acestei luni a fost anunţat că producătorul şi compozitorul Naughty Boy lucra cu Michael la un nou album.

"Familia cere ca intimitatea lor să fie respectate în această perioadă dificilă şi emoţională. Nu va fi nici un comentariu în acest stadiu."

În 2011, Michael a amânat o serie de concerte după ce a fost dus la spital pentru tratament pentru pneumonie.

După tratamentul într-un spital din Viena, el a apărut cu lacrimi în ochi în afara casei sale din Londra şi a declarat că a fost fericit că a supravieţuit.

Medicii i-au spus ca a efectuat o traheotomie pentru a menţine căile respiratorii deschise şi el a fost inconştient pe o parte a tratamentului din spital.

Vedetele îl omagiază pe George Michael pe reţelele de socializare. Elton John "Am pierdut un prieten iubit, un artist excepţional"

Mesajele de condoleanţe din partea artiştilor şi vedetelor au împânzit reţelele de socializare după vestea că George Michael a murit.

Andrew Ridgeley, celălalt membru al trupei şi-a exprimat tristeţea pe Twitter, spunând că are "inima frântă".

 

Comenteaza