Garda Financiară închide un club din centrul Clujului din cauza ciubucului nefiscalizat VIDEO

Garda Financiară închide un club din centrul Clujului din cauza ciubucului nefiscalizat VIDEO
Poliţiştii şi Garda Financiară au descins noaptea trecută, la ora 4 dimineaţa, într-un club din centrul Clujului. Pentru că au găsit bacşişul lăsat de clienţi, care nu era fiscalizat, a dispus închiderea clubului timp de trei luni.

Poliţiştii au făcut noaptea trecută o razie în centrul Clujului şi au verificat şi un club din piaţa Unirii, cu privire la modul de încasare şi înregistrare a sumelor provenite din consumaţia clienţilor. Poliţiştii au constatat că există un plus nejustificat de casă, în sumă de 649 lei. Comisarii Gărzii Financiare au dispus sistarea activităţii clubului pe o perioadă de trei luni, amendarea cu 9.000 de lei a proprietarilor clubului şi confiscarea sumei de 649 lei ce nu a putut fi justificată.

UPDATE Este vorba de clubul Janis Stuf din piaţa Unirii, iar patronul Adi Munteanu spune că va ataca decizia în instanţă.

"Au găsit ciubucul de ospătari şi l-au reţinut ca fiind nefiscalizat, în mod evident. E încă o dovadă că lucrăm corect. Au dispus suspendarea pe 3 luni, dar o vom contesta şi suntem absolut siguri că vom câştiga; clubul nu se va închide nicio secundă şi este evident o măsură ioncorectă. Asta se întâmplă în fiecare zi, de obicei oamenii mai lasă ciubuc iar 600 de lei la încasări de 8.000 de lei mi se pare chiar un ciubuc destul de mic", spune Munteanu pentru ziuadecj.ro.Controlul a fost la ora 4 dimineaţa şi cea mai bună dovadă că lucrăm corect este că un control la ora aceea ar fi trebuit să descopere sume imense nefiscalizate; dar a descoperit fix ciubucul, şi acela în doar unul dintre cele patru cluburi din reţeaua Janis", spune Munteanu.

Comenteaza