Furt "ca la carte" la Cluj. Au scos din funcțiune camerele video înainte să spargă ușile

Furt "ca la carte" la Cluj. Au scos din funcțiune camerele video înainte să spargă ușile
| Foto: arhivă

Trei tineri din Cluj-Napoca au fost reținuți de polițiști, fiind acuzați de comiterea infracțiunii de furt calificat.

"La data de 15 aprilie a.c., în baza investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiul Cluj-Napoca, Secția 7 Poliție, în colaborare cu polițiștii Secției 2 Poliție, cu sprijinul lucrătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale au identificat şi reţinut 3 tineri în vârstă de 19, 24, respectiv 27 ani, din municipiul Cluj-Napoca, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt calificat", transmite IPJ Cluj.

Astfel, potrivit polițiștilor, la data de 12 aprilie, în jurul orei 14.00, cei trei au pătruns în interiorul unei societăți comerciale din municipiul Cluj-Napoca, prin forţarea uşile de acces, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, respectiv unelte și scule electrice, cauzând un prejudiciu de circa 11400 lei. În urma activităților desfășurate, prejudiciul a fost recuperat parțial.

Anterior intrării în societate, cei în cauză ar fi scos din funcțiune sistemul de supraveghere video, prin distrugerea acestuia.

Faţa de aceştia a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore. Ulterior, în cazul celor 3, magistraţii au dispus măsura controlului judiciar pentru  60 de zile.

Comenteaza