Fostul director al Clujana, găsit mort în maşină

Fostul director al Clujana, găsit mort în maşină
Fostul director al fabricii Clujana a fost găsit mort în această după-masă, într-o maşină pe strada Alverna.

Bărbatul, care se afla pe scaunul şoferului într-o maşină parcată pe strada Alverna, a fost remarcat de vecini.  Acesta nu se mişca, aşa că aceştia au sunat la numărul de urgenţă 112.

Poliţiştii au ajuns la faţa locului la ora 17.20, împreună cu un echipaj SMURD, şi au constatat că bărbatul de pe scaunul şoferului era mort. "În cauză se fac cercetări pentru a se stabili împrejurările în care a avut loc decesul", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Daniel Graur.

"Apelul spunea că e vorba de o persoană inconştientă", spune purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, "dar la faţa locului s-a constatat că era moartă; apelul a fost preluat de ambulanţă, probabil a fost dus la Medicină Legală".

UPDATE  Sursele ziuadecj.ro spun că e vorba de fostul director al fabricii Clujana, Radu Ţărmure. Acesta era cercetat de conducerea Consiliului Judeţean şi e acuzat că ar fi delapidat sume importante din conturile fabricii.  Decesul său vine după ce un alt fost director al fabricii, de asemenea cercetat de Consiliul Judeţean, Dan Ungureanu, a murit în urmă cu trei săptămâni în condiţii suspecte.

Radu Ţărmure şi-a dat demisia din funcţia de director la Clujana în 1 aprilie anul trecut. "Aşa am considerat eu; sunt motive personale", a explicat el atunci, pentru ziuadecj.ro. "Sunt doi ani de când am fost numit, am considerat că ajunge", a adăugat el. Întrebat dacă îşi reproşează ceva ca manager al fabricii, Ţărmure a răspuns "ce am ştiut, am făcut".

UPDATE 2 Directorul Ambulanţei Cluj, Doru Irimia, spune că bărbatul era decedat demult când a fost observat de vecini. "Nu se punea problema unui stop cardio-respirator cu resuscitare pentru că decesul survenise de mai multă vreme. Era cu semne e rigiditate şi lividităţi cadaverice,  înseamnă că nu a decedat atunci, dar mai exact doar IML va spune", spune Irimia. "Nu s-a făcut niciun fel de manevră de resuscitare în situaţia respectivă".

UPDATE 3 Pentru o scurtă perioadă de timp, 15 minute, ziuadecj.ro a publicat în această ştire informaţia conform căreia persoana decedată este Răzvan Ţărmure, patronul grupului imobiliar EuroTrend. ziuadecj.ro îşi cere scuze pentru această greşeală şi asigură utilizatorii că verifică întodeauna informaţiile înainte de publicare. Uneori însă, din cauza specificului muncii în presă, informaţiile pot fi verificate doar parţial până în momentul publicării.

Comenteaza