Fost inspector la Primăria Cluj, avere de JUMĂTATE MILION de euro NEJUSTIFICATĂ

Fost inspector la Primăria Cluj, avere de JUMĂTATE MILION de euro NEJUSTIFICATĂ

Pop Narcisa Elena, fost Inspector în cadrul Primăriei Municipiului Cluj Napoca, a fost găsită în stare de incompatbilitate de către Agenţia Naţională de Integritate.

Agenția Națională de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate în cuantum total de aprox. 500.000 euro (constând în suma de 387.294 euro și suma de 631.906,91 lei), între averea dobândită și veniturile realizate de către POP NARCISA ELENA, fost Inspector în cadrul Primăriei Municipiului Cluj Napoca, în perioada 01 iulie 2007 – 31 decembrie 2016.

Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel Cluj, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite și veniturile realizate de către POP NARCISA ELENA. De asemenea, Agenția Națională de Integritate a sesizat şi Agenția Națională de Administrare Fiscală cu privire la posibile indicii privind încălcarea legislației fiscale în ceea ce privește vânzarea unui imobil la prețul de 27.800 euro, prețul încasat fiind de 39.400 euro.

Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază - de a fi asistată sau reprezentată de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. 

Comenteaza