Fost consilier local din Huedin, găsit în stare de incompatibilitate de către ANI

Fost consilier local din Huedin, găsit în stare de incompatibilitate de către ANI

Agenţia Naţională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate, conflictul de interese de natură administrativă sau a sesizat organele de urmărire penală, în cazul a 12 aleşi locali, între care și unul din județul Cluj.

COZEA MARINELA CORINA, fost Consilier local în cadrul C.L. al Oraşului Huedin, Jud. Cluj, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 21 decembrie 2017 – 24 octombrie 2020, întrucât  a exercitat simultan cu funcţia de consilier local şi funcţia de administrator provizoriu, respectiv administrator neexecutiv în cadrul Consiliului de Administraţie al unei societăţi înfiinţate şi aflate sub autoritatea consiliului judeţean, încălcând astfel dispoziţiile art. 88, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003.

Persoanele evaluate au fost informate despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază - de a fi asistate sau reprezentate de un avocat şi de a prezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. COZEA MARINELA CORINA n au depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare, mai precizează ANI. 

Etichete
Comenteaza