Update Foc într-un apartament pe Fabricii de Zahăr. Mai multe persoane evacuate/ Trei răniți

Foc într-un apartament pe Fabricii de Zahăr. Mai multe persoane evacuate/ Trei răniți
| Foto: Facebook/Info Trafic jud. Cluj

Pompierii intervin pe strada Fabricii de Zahăr din Cluj-Napoca, pentru a stinge un incendiu izbucnit într-un apartament.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

UPDATE: Două autospeciale, o autoplatformă pentru intervenții și salvări de la înălțimi, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost dislocate pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma unui incendiu dintr-un apartament situat într-un bloc de locuințe de pe strada Fabricii din municipiul Cluj-Napoca.

Conform ISU Cluj, solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 10.10 minute, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit cuprinse de flăcări mai multe aparate electronice, electrocasnice și piese de mobilier dintr-un apartament situat la etajul trei al imobilului, iar casa scării inundată de fum.

"Au fost evacuate cinci persoane din apartamentele blocului, care au fost consultate de către salvatori, iar trei dintre acestea au fost transportate la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate. Toate persoanele transportate la spital erau conștiente și cooperante, prezentau suspiciuni intoxicație cu fum și afecțiuni ușoare", au transmis reprezentanții ISU Cluj.

________________________________

Pompierii au fost alertați în jurul orei 10.18 să intervină în cazul unui incendiu izbucnit într-un apartament situat pe strada Fabricii de Zahăr din Cluj-Napoca. La fața locului au sosit și două ambulanțe. 

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza