Update Video Foto Foamea mare îi face pe cei de la Poliția Locală Cluj să parcheze ilegal: „Dacă eu aș parca acolo (...) «polițiștii» ar sări cu amenda și ar chema să-mi ridice mașina” / Ce spune Primăria?

Foamea mare îi face pe cei de la Poliția Locală Cluj să parcheze ilegal: „Dacă eu aș parca acolo (...) «polițiștii» ar sări cu amenda și ar chema să-mi ridice mașina” / Ce spune Primăria?
| Foto: Captură video Twitter - Radu (@Sawrad)

Doi polițiști locali din Cluj-Napoca au fost surprinși și urecheați pe o rețea de socializare după ce aceștia au oprit neregulamentar mașina de serviciu în zona centrală pentru a merge să își cumpere mâncare la pachet de la un local de tip fast-food.

UPDATE: După postarea articolului despre cei doi poliști locali din Cluj, care au oprit masina de serviciu neregulamentar și au traversat strada la fel, Primăria Municipiului Cluj-Napoca a transmis un drept la replică pentru ZIUA DE CLUJ.

„Potrivit procedurilor legale, sesizarea a fost trimisă Comisiei de disciplină. Aceasta va verifica împrejurările în care s-a petrecut fapta, urmând să stabilească sanctiunea”, a transmis Primăria Municipiului Cluj-Napoca într-o poziție oficială pentru ZIUA DE CLUJ.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Cei doi polițiști locali aflați în timpul programului de muncă, au fost surprinși în momentul în care ieșeau de la restaurantul de tip fast-food KFC din centrul municipiului Cluj-Napoca și s-au îndreptat către mașina de serviciu trecând strada neregulamentar. Mașina Poliției Locale era oprită neregulamentar pe avarii, vis-a-vis de restaurantul de unde aceștia și-au procurat hrana.

Cetățeanul care a filmat acest moment de la fereastra localului se arată foarte revoltat de gestul făcut de către cei doi polițiști locali și afirmă că legea nu e atât de egală și cu alții (el - n. red), iar dacă altcineva ar fi oprit acolo, ar fi fost imediat sancționat.

Dacă eu aș opri acolo cu avariile pornite și aș merge la KFC, ăia doi «polițiști» ar sări cu amenda și ar chema să-mi ridice mașina. Dar ei erau într-o operațiune specială de umplere a burților și atunci totul e permis, girofar, oprit aiurea, fmm. #cluj”, a scris revoltat Radu pe Twitter.
Comenteaza