"Floreştiul îşi schimbă numele!!!!!" Trafichești sau Blochești, propune un şofer, prizonier în traficul de dimineaţă

"Floreştiul îşi schimbă numele!!!!!" Trafichești sau Blochești, propune un şofer, prizonier în traficul de dimineaţă
| Foto: https://www.facebook.com/groups/orasfloresti

Traficul aglomerat le dă idei şoferilor. Mai în glumă, mai în serios, şoferii captivi dis de dimineaţă în traficul bară la bară pe ruta Floreşti - Cluj-Napoca, propun schimbarea numelui comunei. 

"Floreşti îşi schimbă numele!!!!! Ce o fi mai potrivit - Trafichești, Blochești?!?", se întrabă un şofer care vrea, nu vrea, trebuie să îşi ocupe timpul cu ceva apasând finnnn de tot pedala de acceleraţie spre Cluj-Napoca. Pentru că mai degrabă trebuie să fie atent la frână, decât la acceleraţie. Omul a postat pe pagina de Facebook Traiesc în Floreşti - Cluj o fotografie alături de ideea cu schimbarea numelui comunei clujene. 

Alţii spun că ar merge şi "Dormiteşti?" sau "Corneşti!". Cert e că majoritatea celor care au observat postarea cu pricina dau vina pe autorităţi care le-au permis imobiliarilor să construiască blocuri peste blocuri, fără să gândească accesul spre oraş pe mai multte căi.  

Un şofer mai realist spune că începe să semene cu Bucureştiul ceea ce se întâmplă acum la Cluj-Napoca. "Eu am locuit în București şi încep să mă simt "acasă", scrie un alt prizonier al traficului pe ruta Floreşti - Cluj.  

Un comentariu la postare atrage atenţia cine sunt cu adevărat adormiţii din trafic şi de ce nu merge traficul mai bine spre oraş. "Întrebaţi-i pe cei care folosesc telefoanele mobile pentru jocuri şi mesaje. Ei sunt cei care blochează traficul. În loc să fie atenţi la drum, ei butonează telefonul. În faţă maşinile au plecat demult, dupa el, coada... Pe ei nu îi vede nimeni???"

Însă ”distracția abia acum începe!!! Studenții noi, care vin la Cluj cu mașinile. Lucrările de pe Moților și Calea Mănăștur... ehe... distracție plăcută tuturor!”, a comentat pe pagina de Facebook ZIUA de CLUJ în cititor. 

Comenteaza