Firmele din incinta platformei CUG au rămas fără curent electric. Să fie opera unui "Dorel"?

Firmele din incinta platformei CUG au rămas fără curent electric. Să fie opera unui "Dorel"?

Administratorul unei companii care activează în industria prelucrătoare situată pe Bulevardul Muncii din Cluj-Napoca, aduce în atenţia autorităţilor faptul că începând de ieri, firmele din incinta platformei industriale CUG au rămas fără curent electric. 

"Sunt administratorul unei companii care activează în industria prelucrătoare situată pe Bulevardul Muncii şi doresc să semnalez un incident petrecut în decursul zilei de ieri. De ieri noi şi firmele din jurul nostru, din incinta platformei industriale CUG nu avem curent electric", ne scrie Ionuţ Badiu, administratorul firmei Expertmoder IR. 

Acesta spune că, din informaţiile pe care le deţine, defecţiunea ar fi survenit după ce firma care forează pentru metrou ar fi atins un cablu de medie tensiune.

Acesta se plânge de faptul că mai multe firme din zonă nu îşi pot desfăşura momentan activitatea. "Forarea a avut loc în apropierea magazinului Mafcom. În continuare utilajele sunt încă acolo.

Dar din păcate dimineaţa (luni 8 februarie - n.red.) nu era nimeni responsabil de la firma care a creat incidentul să repare defecţiunea", spune administratorul firmei de pe Bulevardul Muncii, care solicită celor în măsură remedierea problemei în cât mai scurt timp posibil.

 

Comenteaza