Firmele de pe fosta platformă "Clujana" reclamă la CJ starea drumurilor de acces

Firmele de pe fosta platformă "Clujana" reclamă la CJ starea drumurilor de acces

Proprietarii firmelor din incinta fostei fabrici “Clujana” reclamă, la Consiliul Județean Cluj, starea drumurilor de acces pe platformă, menţionând că, deşi au fost făcute mai multe plângeri, gropile "uriaşe" au rămas tot neacoperite.

Proprietarii din incintă fostei fabrici "Clujana", situată în Cluj-Napoca, P-ta 1 Mai nr. 4-5, spun că deși au trimis nenumărate adrese referitoare la starea căilor de acces pe platformă, care sunt proprietatea Consiliului Județean Cluj, nu au primit niciun răspuns sau au primit "un răspuns evaziv".

"Nu înțelegem de ce Consiliul Județean Cluj neglijează o astfel de problemă gravă care pune în pericol funcționarea a peste 150 de companii private".

Semnatarii adresei spun că principalele căi de acces se află într-o stare avansată de degradare, pe alocuri formându-se gropi uriașe în asfalt.

"Lucrările de reabilitare ale unora din căile de acces efectuate în 2014 au fost de o slabă calitate astfel că la această data o mare parte din acestea sunt într-o stare avansată de degradare.
Această situație ne creează dificultăți în desfășurarea activităților zilnice de producție sau servicii.
De asemenea căile de acces din interiorul incintei care sunt în proprietatea Consiliului Județean Cluj, nu sunt iluminate public, fapt ce creează neplăceri la lăsarea întunericului pentru angajații care lucrează pe platformă.
Lipsă unui contract de dezapezire face că aceste căi de acces să devină impracticabile după ninsori".

Pe platforma fostei fabrici "Clujana" funcționează peste 150 de companii private care au angajați un număr de peste 4.100 de persoane.

Potrivit proprietarilor firmelor din incinta fostei fabrici “Clujana”, aceste companii desfășoară activități complexe de producție sau servicii, care presupun o intensă activitate logistică, în fiecare zi intrând și ieșind pe platforma "Clujana" un număr uriaș de autovehicule de transport marfă.

"Din aceste motive va rugăm să analizați cu toată seriozitatea aceste aspecte și să includeți de urgență că prioritate a Consiliului Județean Cluj repararea acestor căi de acces", solicită proprietarii firmelor din incinta fostei fabrici “Clujana”.






Comenteaza